Home » Herpak de regie van jouw leven » Loslaten.. Hoe dan?

Loslaten.. Hoe dan?

door | 13 jun, 2023 | Herpak de regie van jouw leven

Loslaten met de Body Mind Release methode

Heb je ook wel eens het goede advies gekregen om iets wat vervelend was “gewoon” los te laten?

Klinkt leuk en heel fijn maar HOE DAN??

De praktische “HOE DAN” is voor mij de Body Mind Release methode.

Verdiepende tool

Deze methode is op mijn pad gekomen toen ik een verdiepende tool voor mijn coaching aan het zoeken was. Toen ik de Body Mind Release methode ging lezen, klikte het meteen! Vooral het praktische sprak mij aan… lekker doen en gericht aan de slag.

Tijdens de opleiding zijn voor mij alle puzzelstukjes in elkaar gevallen. De kennis die ik inmiddels had opgedaan werd vergroot. Ik ben ontzettend enthousiast over de logica van deze methode. Wat een heerlijke praktische tool om in te zetten!

Loslaten en terughalen

Body Mind Release is een hele praktische methode waarbij je zelfstandig belemmerende gevoelens en overtuigingen los gaat laten. Deze belemmerende gevoelens en overtuigingen kunnen jou namelijk flink uit balans brengen. Niet alleen mentaal en emotioneel maar ook fysiek.

Uit onderzoek is namelijk bewezen dat de fysieke, emotionele en mentale klachten die mensen ervaren voor 95% wordt veroorzaakt door belemmerende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen die we ervaren.

Ik vind dat echt een hele hoge percentage!

Aan de andere kant ligt daar een enorme kans… als je dus met die belemmeringen aan de slag gaat is de kans dat je fysieke, mentale of emotionele klachten krijgt ook veel kleiner. Ik zeg win- win!

 Ontwikkelaar Hans de waard

Hans de Waard heeft deze methode ontwikkeld. Een bevlogen man die met passie deelt hoe zijn pad heeft geleid naar deze Body Mind Release methode.

Hij heeft alle veel voorkomende belemmerende gevoelens en overtuigingen, vecht en vlucht gedrag, angsten en positieve gevoelens in een schema in kaart gebracht.

De basis van deze methode is om datgene wat je belemmert los te laten en (verloren) positieve gevoelens terug te halen.

De unieke loslaat en terughaal methode zorgt voor ontspanning.

Hierdoor kun je gericht los gaan laten.

Belemmerende gevoelens en overtuigingen verdwijnen en zo ontstaat er ruimte om positieve gevoelens terug te halen. 

Het belangrijkste element!

Ga je positieve gevoelens terughalen, dan zal je ook positieve veranderingen in jouw leven gaan ervaren.

Helpt dit echt?

Uiteraard heb ik deze methode tijdens de opleiding ook zelf toegepast. Nu had ik vooraf geen grote issues. Toch heb ik ook weerstand en ongemak ervaren gedurende het Body Mind Release traject. Als ik mijn oefeningen deed, vroeg ik mezelf echt wel eens af: “helpt dit echt?” en “zo simpel kan het toch niet zijn?”.

Wat voelt dit fijn zeg!

Gaandeweg werd ik mij bewust van de veranderingen in mezelf. Ik had veel minder negatieve gedachtes over mezelf. Ik genoot van het terug halen van positieve gevoelens en voelde mijn innerlijke kracht steeds groter worden. Ik ging steeds meer geloven in mezelf en vooral dat gevoel werd sterker. Wat was dit fijn zeg!

Body Mind Release in de praktijk

Toen het examen bijna voor de deur stond merkte ik een trigger op van een oude angst. Angst om te falen, de ongeloof in mezelf. Mijn lichaam en mijn hoofd waren er maar druk mee.

Ik voelde meteen de mooie kans om de Body Mind Release methode toe te passen. De laatste fase bij de Body Mind Release methode is het herprogrammeren.

Ik ging aan de slag met  de programma’s van falen naar succes en slagen, van ongeloof in mezelf naar geloof in mezelf, van nervositeit naar rust, balans en evenwicht.

Het visualiseren van de positieve programma’s gaf mij zo’n lekker gevoel en ik zag het helemaal voor me dat ik het examen succesvol zou afronden. Ik deed er nog een schepje bovenop en schreef het verloop van mijn examen helemaal uit.

Op het moment van het examen voelde ik een gezonde spanning en daarnaast een sterk geloof en vertrouwen dat ik het examen zou halen.

En dat gebeurde!

Ik kreeg zelfs nog een compliment van Hans dat ik zo krachtig en zeker overkwam! Voor mij de bevestiging dat wat ik van binnen voelde ook uitstraalde.

Mijn passie!

En nu draag ik mijn passie voor de Body Mind Release methode graag over!

Wat een positieve veranderingen mag ik zien en wat voelen deze mensen zich meer ontspannen, ervaren een rust in hun hoofd, meer levensvreugde en zetten ze stappen die goed voelen.

Na het traject kun je Body Mind Release blijvend inzetten en is het een tool for life!

Dus ben je toe om gericht en praktisch los te laten wat jou niet meer dient?

Ga naar de contacten pagina en klik op de optie ‘meer informatie’.

Ik neem contact met je op en kijk graag met je mee!

 

Over mij

In mijn blogs deel ik met veel plezier mijn eigen reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. En neem ik situaties, uit mijn coachpraktijk, mee waarbij het thema “herpak de regie van je leven” centraal staat.

Lees hier mijn meest recente artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin