Home » Mijn groei en ontwikkeling » Herpak de regie van je leven en straal!

Herpak de regie van je leven en straal!

door | 23 mei, 2023 | Mijn groei en ontwikkeling

Ineens zag ik een edelhert…

Ik werd geleid naar een groot grasveld. Ik zag het helemaal voor me. Het groene gras, ik kon het bijna ruiken. De sprietjes deinden in de wind.
En ineens stond hij daar… het edelhert vanaf een afstandje naar me te kijken. Met zijn imponerende gewei. Hij straalde rust, zelfvertrouwen en kracht uit. Wauw, ik was er helemaal van onder de indruk.
Maar ik merkte ook dat ik in de war was. Hoezo zie ik een edelhert? Waarom niet een doodgewone hond ofzo. Ik kon er niks mee. Deze visualisatie ging een kant op die ik helemaal niet begreep.

Eenmaal uit de meditatie heb ik mijn schriftje gepakt en heb ik mijn ervaringen meteen opgeschreven. Eigenlijk waanzinnig gaaf dat ik die edelhert heb gezien en gevoeld. Wat een mooie ervaring was dit! Ik besloot meteen te gaan googelen waar een edelhert eigenlijk symbool voor staat.

Herpak de regie van je leven en straal!

Wow, dat is nog eens een boodschap.

Deze boodschap was precies wat ik moest lezen!

Als het edelhert in jouw leven verschijnt wil het jou vertellen dat je de regie van je leven terug mag pakken. Ga staan in je unieke kracht. Ga kiezen wat goed voelt voor jou. Volg jouw intuïtie en geloof in jezelf! Stop met aansluiten bij, ik wil gehoord voelen, niets jammeren en piepen; borst vooruit, neus in de wind en vol vertrouwen op basis van jouw intuïtie jouw pad vervolgen.

Heerlijk! Dit was een liefdevolle “schop onder mijn kont” om mij niet langer te laten afleiden door mijn omgeving en belemmerende gevoelens en overtuigingen. Het was tijd om mijn bijdrage te gaan leveren..ik heb hier wat te doen op aarde!

Ik plaatste de foto op mijn telefoon zodat ik mezelf aan deze boodschap kon herinneren. Sindsdien komt het edelhert op allerlei momenten  in mijn leven spontaan voorbij en weet ik dat ik het juiste pad bewandel.

Ik laat belemmerende gevoelens en overtuigingen los en richt mij op wat ik wil denken, wat ik wil voelen, wat ik wil zien en onderneem actie.

Deze boodschap leef ik, draag ik uit en geef ik graag aan jou door.

Op welk vlak zou jij graag de regie over je leven terug willen?

Over mij

In mijn blogs deel ik met veel plezier mijn eigen reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. En neem ik situaties, uit mijn coachpraktijk, mee waarbij het thema “herpak de regie van je leven” centraal staat.

Lees hier mijn meest recente artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin