Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Over mij

Ik ben Marieke en ik zal jou met al mijn passie, kennis en positieve begeleiding ondersteunen in het proces waar jij nu in zit.

In de afgelopen 15 jaar heb ik mijn ervaring als coach volop kunnen ontwikkelen. Voornamelijk als coach in de kinderopvang en nu als emotiecoach en Body Mind Release therapeut. Deze twee visies geven ongelooflijk veel helderheid, inzicht, bewustwording en praktische ondersteuning in het leven. Ik geloof dat alle tegenslagen in ons leven uitnodigingen zijn om te groeien als mens. We moeten soms pijn ervaren om wonden te kunnen helen en los te laten. We moeten soms het bekende pad achter ons laten en het onbekende pad tegemoet gaan…stap voor stap.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden in het mooie pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik sta positief in het leven en zie altijd kansen en mogelijkheden.

De opleiding tot Body Mind Release therapeut heeft mij zo’n mooie en waardevolle tool gegeven om mensen nog gerichter te kunnen begeleiden. Ik heb uiteraard de methode ook volledig doorlopen en ervaren dat de Body Mind Release methode echt werkt! Het geloof en vertrouwen in mezelf is zo veel sterker geworden waardoor ik stappen heb gezet die ik voorheen niet zou durven zetten. Een heerlijk gevoel dat ik iedereen gun!

Mijn begeleiding kenmerkt zich door openheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. Ik sta naast je gedurende de tijd dat ik je mag begeleiden.

Mijn doel is dat jij weer de regie van je leven gaat terugpakken. Je leert vanuit een goede verbinding met je hoofd, hart en buik bewuste keuzes maken en stappen te zetten in je leven die goed voelen voor jou.

De Body Mind Release methode leert jou op een hele praktische manier om jouw belemmerende gevoelens en overtuigingen, los te laten. En jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen. Dat zal jou weer energie, levensvreugde, positiviteit en balans geven.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven? Dan begeleid ik jou daar graag bij.

 

Nieuwsgierig naar hoe mijn pad, tot nu toe, is verlopen? In mijn blogs deel ik mijn ervaringen.

Body Mind Release therapeut

Een effectieve en vooral praktische methode waar je in 7 weken gericht aan de slag gaat met het loslaten van beperkende gevoelens, overtuigingen en het terughalen van positieve gevoelens.

Emotiecoaching

Emoties geven ons feedback over de gedachtes die we geloven. Door inzicht te krijgen van de boodschap en functie van emoties zal je meer in balans komen met jezelf en jouw omgeving.

15 jaar coach ervaring

Dankbaar voor de vele jaren waarin ik mensen heb mogen coachen en begeleiden op de werkvloer. Mensen te zien groeien in zelfvertrouwen, bewustwording en expert in hun vak.

Hoe klanten mij ervaren

 

“Wat me direct bij Marieke opviel is dat ze een bijzondere frisse en vernieuwende energie heeft. Alsof ze nieuwe deuren kan openen, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Alles wat complex lijkt, weet ze heel eenvoudig en begrijpelijk te maken en haar wijsheid schijnt hier dwars door heen. Haar stabiliteit gaf veel vertrouwen en veiligheid waardoor ik kon afdalen in mezelf. Ik kan Marieke als coach zeker aanraden!”

– Bianca

 

“Marieke helpt mij op een kalme manier om te voelen wat mij in de weg staat, er vervolgens afstand van te nemen, zodat ik zelf weer weet hoe verder te gaan vanuit een nieuw perspectief. Haar rustige stijl van coachen waarbij er erkenning is voor alles wat langs komt nodigt mij uit om in mezelf op onderzoek uit te gaan.

Dankjewel Marieke!”

– Dianne

Wil jij gericht aan de slag en door mij begeleid worden?